torsdag den 4. februar 2016

Om nyt mønster og nye kjoler....

Nu er tiden kommet til at få lidt nyt i mit skab - ja tak. Det er flere måneder siden jeg har syet en kjole til MIG!! Jeg synes jeg trænger til et nyt mønster og det er jeg så gået i gang med at tegne....




6 kommentarer:

  1. Ser super spændende ud. Jeg misunder dig dine evner :)

    SvarSlet
    Svar
    1. søde Libbie ingen grund til at misunde for jeg har set dine fantastiske evner. Du er jo en haj når det gælder den kreative verden og fantastiske kjoler. Kjolen er også færdig i hver fald den første udgave....der er altid plads til forbedringer når man starter et nyt mønster. God dag

      Slet
  2. Har du et mønster du bruger til at lave dine egne kreationer ud fra? Måske et mønster der "bare" er én del foran og én del bagpå og så lægger du selv dine egne dele på som du gerne vil have dem? Men så ved du på forhånd, at kjolen sidder godt og har den rigtige facon.
    Det ser super fint ud :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har lidt forskellige grundmønstre, som jeg har lavet ud fra mine mål. Jeg har vist 5 forskellige alt efter hvilken type og hvilket snit jeg går efter. Det nye mønster er sammensat af 3 dele foran og 3 dele bagpå, som danner indsnit, der følger kroppens kontur. De andre detalger som kraver, hals, ærmer, lommer og bælter finder jeg på og tegner fra gang til gang.
      Det er også vigtigt at være opmærksom på at forskellige stoftyper, falder på hver sin måde og det har stor betydning for det færdige resultat selvom man bruger det samme mønster. Rigtig god weekend og tak for dit spørgsmål.

      Slet
  3. Hej.Super flotte kjoler du syr.Er det muligt at få dig til at dele ud af din viden om stoftyper og brug af de forskellige.
    De bedste hilsner fra Charlotte.

    SvarSlet
  4. Thanks for the post about "About new pattern and new dresses.".
    Mette Møller has a background in fashion school Esmod where she graduated with a specialization in knitting and you can buy fashionable clothes online at her website website.visit Kjoler for more details.



    SvarSlet